Velkommen til Tannlegen - Kongsberg.

Vi feirer 30 årsjubileum i Kongsberg med ny hjemmeside og benytter anledningen til å takke trofaste kunder gjennom disse årene.


Vi tar imot nye og faste pasienter uten ventetid. Send oss en mail eller ring.

Vi tilbyr tannbehandling med høy faglig kompetanse, kvalitet og omsorg til konkurransedyktige priser.

Tannbehandling vi utfører

Vi utfører det meste allmenn tannbehandling. Les mer om det vanligste vi behandler ved å klikke deg inn til venstre på siden. Av og til er det nødvendig å hente inn spesialkompetanse for å oppnå optimal behandling. Fra tid til annen dukker det opp tilstander som en allmenpraktiker ser sjelden og har liten erfaring i å behandle. Vi har et nært samarbeide med oral kirurg Fredrik Lindberg ved Bærum Otral Kirurgi på Sandvikasenteret. De tilstandene i munnen han ikke har sett - har trolig ingen andre sett heller!
Når det gjelder tannkjøttsykdommer som marginal periodontitt / "pyrea" samarbeider vi med spesialist Bjørn Elling Gulsvik på Hønefoss. Det aller meste av den behandlingen gjøres hos oss på Kongsberg.


Første besøk
Første besøk

Første gang du kommer til oss, vil sekretær Randi be deg fylle ut et skjema med personlige opplysninger som adresse, telefonnummer og mailadresse.

Les mer
Fyllingsterapi
Fyllingsterapi

Vi prøver å behandle flest mulig hull/kariesangrep uten å borre i tannen, men blir hullet dypt nok har vi ikke noe valg

Les mer
Rotbehandling
Rotbehandling

Glem alle skrekkhistorier om rotfylling! Det er feil at bedøvelsen ikke virker ved rotfylling. Det er feil at rotfylling er en grusom opplevelse!

Les mer
Krone, bro, protese
Krone, bro, protese

Når det er så lite igjen av tannen eller den ikke så pen lenger, kan en krone ofte gjenskape funksjon og utseende.

Les mer
loader