Velkommen til Tannlegen - Kongsberg.

Vi feirer 30 årsjubileum i Kongsberg med ny hjemmeside og benytter anledningen til å takke trofaste kunder gjennom disse årene.


Vi tar imot nye og faste pasienter uten ventetid. Send oss en mail eller ring.

Vi tilbyr tannbehandling med høy faglig kompetanse, kvalitet og omsorg til konkurransedyktige priser.

Randi Lundager

Klinikkassistent

Randi begynte hos oss våren 2012. Hun har skaffet seg nødvendig kompetanse gjennom kurser og iherdig innsats i hverdagen og blitt en meget dyktig assistent på kort tid. Randi er utdannet kokk og jobbet ved flere kjente restauranter tidligere. Herfra har hun grunnutdanningen i orden og hygiene og ikke minst erfaringen med å holde på med mange ting samtidig med stor nøyaktighet.

Det er klinikkassistentens hjelpsomme stemme som møter deg i telefonen, eller tar imot deg i døra. Hun har en meget viktig rolle i driften av klinikken og er den som har oversikt over alt som foregår.

Jobben går ut på å tilrettelegge arbeidet for tannlegen både før, under og etter behandlingen slik at du som pasient opplever at behandlingen føles mest mulig behagelig, rask og effektiv.

Hun vedlikeholder instrumenter og utstyr, bestiller varer og holder varelageret ajour, sørger for at innkallingskort og SMS blir sendt ut i rett tid og svarer på de fleste henvendelser til klinikken enten det er på telefon eller mail.
 
Vi følger de strengeste hygieneanbefalinger og klinikkassistenten sørger for at de hygieniske rutinene blir fulgt. 

En av klinikkassistentens viktigste oppgaver er å styre dagsplanen, slik at du skal komme inn til avtalt tid. Vi gjør vårt ytterste for å klare dette, men av og til kan det være vanskelig å beregne tiden eller det kan dukke opp uforutsette ting.

Vi lover å informere så fort som mulig om forsinkelser oppstår slik at vi kan finne en løsning. 

Avtale om ny time? En kopp rykende fersk kaffe og en avis?
<< Forrige        3 av 3        
loader