Om oss

Er du en av dem som har utsatt tannlegebesøket lenge og gruer veldig for å komme i gang? Vi har solid erfaring med å hjelpe deg som er redd for å gå til tannlegen. Det er like stort for oss hver gang vi lykkes og du går smilende ut!

Mange har krav på å få dekket hele eller deler av tannbehandlingen fra NAV trygd. Vi vil sørge for at du refundert det du har krav på. Les mer om dine rettigheter her.

Vi samarbeider med dyktige spesialister der vi i samråd med deg som pasient finner det fornuftig å innhente spesialistkompetanse for å oppnå optimal behandling.

Historikk:
Praksisen ble etablert i 1960 på Nytorget av tannlege Alf Rakkestad. Tannlege Else Marie Sundgaard kom til Kongsberg i 1985 og arbeidet som assistenttannlege hos Rakkestad  inntil hun overtok praksisen i 1993. Samme året ble det bygget ny klinikk i Karschesgate 3. I 1998 opplevde vi alles mareritt da kontoret ble rammet av brann. Takket være Gjensidige forsikring klarte vi å bygge opp igjen en ny moderne klinikk på rekordtid. Siden har vi fortsatt å utvikle praksisen i takt med både faglige og tekniske krav. 
Høsten 2020 slo vi oss sammen med Vestsiden Tannlegekontor AS og flyttet til Kirketorget 5 C, 3616 Kongsberg
Moderne utstyr
Moderne utstyr

Praksisen har et omfattende kvalitets og intern-kontrollsystem som er utarbeidet og forbedret opp gjennom årene.

Les mer
loader